Partnerët

  1. Kreu
  2. Partnerët

Proeon®  është kompani Italiane farmaceutike e njohur prej vitesh për vecantine e përberjes së suplementeve të saj, të dizenjuara për një ekuilibër optimal të shëndetit.

Formulat e  Proeon® njihen për përqendrimin e lartë të përbërësve natyrorë.

Çdo produkt eshte i certifikuar. Pa efekte anesore, Gluten free, no GMO.
Produktet kanë studime të rendesishme Europiane mbi efektet e tyre, duke u njohur tashmë si suplementet e jetegjatesise!

Drejtori Shkencor i PROEON , i njohur në të gjithë boten, Dr. Attilio Cavezzi, kujdeset për kombinimin optimal të formulave për një rezultat maksimal në shëndetin e individit.

Talamonti Group tashmë prej vitesh ofron teknologjinë innovative në duar të mjekut dhe terapistit.

Kjo kompani kujdeset për mirëqenien, bukurinë estetike dhe shëndetin përmes suplementeve dhe aparaturave innovative mjeksore dhe rehabilituese.

Novopharma ofron distribucionin, manutencionin dhe kurse trajnimi për përdorimin në menyre te kualifikuar të aparaturave terapeutike

Menu