Kompania

  1. Kreu
  2. Kompania

Ne NOVOPHARMA kemi objektiv kryesor të vendosim njerëzit në qendër të strategjisë sonë, dhe të mundësojë sa më shumë të jetë e mundur qe ato të jetojnë më gjate e më të shëndetshem.

Ne e bëjmë këtë permes shpërndarjes dhe marketingu të produkteve me cilësi të lartë, me përbërës dhe formula të reja dhe unike në farmaceutikë. Gjithashtu dhe teknologjive risi ne rehabilitim.

Ne punojmë me përgjegjësi dhe pasion në cdo hap që bejmë së bashku për të përmirësuar dhe siguruar nje shëndet te mirë per individin.

Novopharma është e përqendruar në ofrimin e zgjidhjeve inovative përmes produkteve të bazuara në disa fusha terapeutike, të cilat kanë rezultate të vërtetuara mbi studime europiane.

DËRGOJA NJË MIKU
Menu