1. Kreu
  2. /
  3. ParaFarmaceutike
  4. /
  5. Melateon ®

Melateon ®

18.00
Melateon® Flakon 30 ml me pika. Suplement me pika për çrregullimet e gjumit dhe stresit. I dizenjuar në mënyre që melatonina të përthithet me shpejt e të veprojë pas 5 min nga marrja e dozes, për një gjumë të shpejtë. *Mënyra Sublinguale absorbohet  4-6 herë më shumë se tabletat.

SKEDA Melateon

Kategoria: ParaFarmaceutike
Përshkrimi

Melateon është suplement natural për crregullimet e gjumit. Përmban Melatonin të pastër 100% për një efekt të përqendruar.

Pa asnjë efekt anesor dhe nuk krijon varesi! I dizenjuar që të përthithet më shpejt nga tabletat.

5 pika Melateon® përmbajn 1 mg melatonine.

Dozimi është variabel sipas nevojes. Rekomandohet marrja e pikave nën gjuhe për një efekt të menjëhershem ose të tretura në një gjysem gote uje. Efekti arrihet përmes marrjes të pikave Melateon® 30 min para gjumit.

Melateon® indikohet veçanërisht për :

  • Ç’rregullime të gjumit.
  • Sindrome sindromi jet lag (zona kohore).
  • Rregullimin e sistemit psiko-neuro-endokrin-imunitar (PNEI).
  • Kontrolli i sindromës së stresit kronik.

Kujdes mos te kalohet doza 25 pika në nje nate.
Me një shishe të vetme, mund të siguroni konsum deri në 2 muaj nëse merret rregullisht.
Melateon® nuk përmban gluten.

Vlerësime (0)

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Produkte të Ngjashme

Menu