Karriera

NovoPharma Sh.p.k është gjithmonë në kërkim për njerëz të kualifikuar, dinamikë dhe që punojnë me pasion. Nëse je i tillë, atëherë plotëso formularin e mëposhtëm dhe do të kontaktoheni nga ne shumë shpejt.

    Menu