Vizioni & Misioni

  1. Kreu
  2. Kompania
  3. Vizioni & Misioni

Vizioni ynë është që të njihemi si një kompani udhëheqëse e inovacionit për shëndetin e pacientëve dhe mireqenien. Ne jemi të përkushtuar për rivendosjen e shëndetit dhe transformimin e jetës së pacientëve.

Vizioni ynë është që NOVOPHARMA të jetë partneri i zgjedhjes për kompanitë kryesore farmaceutike në botë.

Misioni ynë është të ofrojme produkte farmaceutike të klasit të parë që optimizojnë rezultatet e shëndetit dhe përmirësojnë cilësinë e jetës së pacientëve.

Strategjia jonë për të arritur këtë mision është:

  • Zhvillimi paraprak i sistemit te shperndarjes
  • Zgjerim te portofolit tonë aktual duke zhvilluar dhe komercializuar me potencial të rëndësishëm mjekësor dhe tregtar.
DËRGOJA NJË MIKU
Menu