NOVOPHARMA

Novopharma është distributor farmaceutik, themeluar në vitin 2019, me seli në Tirane. Përfaqësues zyrtar i disa kompanive Evropiane farmaceutike me ekskluzivitet për distribucion dhe marketing të suplementeve farmaceutike dhe aparaturave mjekesore e rehabilituese innovative Europiane.

Ne ofrojme sherbimin tone në Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Mali i Zi. Në Novopharma ne kujdesemi për shëndetin tuaj përmes produkteve të një cilësie të lartë dhe pa efekte anësore. Produktet tona janë të certifikuara dhe të njohura për efektet e tyre terapeutike nga Bashkimi Europian. Ne zgjedhim me kujdes produktet më të mira dhe synojmë të ecim përpara përmes formulave të reja farmaceutike  për të garantuar një shendet më të mire e jetë me të gjatë.

Lexo më Shumë

Shërbime

Porosit Produkte Online

Porosisni online produktin që dëshironi

Transport Falas

Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mali i Zi

Paguaj Sipas Dëshirës

Ju mund të paguani Cash, Paypal, Credit Card etj.

Këshillim Online

Ju mund të këshilloheni direkt nga stafi ynë

Bashkëpuno me ne!

Ne jemi partneret e duhur! Të fokusuar drejt suksesit dhe dinamik në tregun farmaceutik. Së bashku ne vendosim pacientin dhe shëndetin e tij në fokus, përmes produkteve më cilësore , pa efekte anesore dhe me studime të rendesishme Europiane. Së bashku, ne krijojmë bashkëpunim serioz dhe profesional, duke ofruar produktet më cilësore për ju. Ne vlerësojmë punën tuaj dhe ju sigurojmë garanci të plotë ne atë që ne ju ofrojmë. Së bashku, krijojmë rrjetin më te mirë te shërbimit farmaceutik.

Bashkohuni me Programin e Partnerit

Na dërgo të dhënat tuaja

Mirësevini në NovoPharma

Fill out this field
Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
Fill out this field
Nëse nuk jeni bot, zgjidh ekuacionin: 21 + 11 = ?
Enter the equation result to proceed
ose dërgoni email në info@novopharma.al

BLOG / MEDIA

Menu